Gestió d'oportunitats i pressupostos d'OpenERP


Publicado: 02-11-2011 14:04     |  Más posts sobre ventas openerp crm

A partir de la instal·lació del mòdul sale_crm, ens crea una gestió extra de les comandes de venda. Aquesta gestió es basa en 3 passos (iniciativa, oportunitat, pressupost). Però com funciona? Aquí us fem un petit resum del seu ús.

Si ja tenim l'empresa donada d'alta pots crear una oportunitat i un pressupost a partir d'ella. En el pressupost li marquem els productes, enviaments i preus. En l'oportunitat fem el seguiment de la relació comercial, notes, enviament de correus amb o sense adjunts, anotacions de trucades telefòniques, programació de reunions, l'estat en que es troba i si finalment s'ha guanyat o s'ha perdut.

Si a l'empresa hi ha varis comercials es té tot centralitzat al mateix lloc. També es pot anotar l'ingres estimat, el % de probabilitat de guanyar-ho, la data de tancament prevista, ...

Aquesta gestió la tenim al menú "Vendes/Vendes/Oportunitats". A la pestanya "Comunicació i Historial" hi ha una nota interna i un email que es pot enviar amb un adjunt. Prèviament, s'ha de configurar el servidor de correu SMTP perquè aquest envii els correus.

A partir de l'oportunitat podem clicar el botó "Convertir a pressupost" per crear un pressupost, que ens crearia una comanda de venda en estat pressupost. A la pestanya "Informació extra" de l'oportunitat tenim la relació entre pressupost i oportunitat.

Tryton

El Top 10. Un ERP ágil tanto para los usuarios como a nivel técnico. Un ERP que se adapta a sus necesidades.

Nereid

Nereid es el nombre que se le ha dado al proyecto web de Tryton. Con él cualquier registro o módulo de Tryton está disponible en como canal web. Imagínate que se puede hacer...

En la nube

Para la pequeña PyME, organizaciones o autónomos hemos creado el servicio SaaS de OpenERP y Tryton. www.zzsaas.com.

Servicios

Usted pone el reto. Nosotros la solución e implementación.